Der findes mange forskellige telefonabonnementer. Nogle steder er det endda muligt at designe sit eget. Med mange teleselvskaber som udbyder telefonabonnementer, kan man nemt blive forvirret eller overvældet i sin jagt på det rigtige telefonabonnement.

Her får du gode råd til at vælge det rigtige telefonabonnement til dig, der er i en familie eller enkeltpersonen.

Telefonabonnementet til dig i familie

Som medlem af familie har du en stor fordel – nemlig at i er flere! Det betyder at i mange steder kan få en god rabat hvis i samler jeres abonnementer samme sted – og det er bestemt værd at tage med! Hvis det derudover er muligt at jeres abonnementer ikke behøves at være identiske, er det et tegn på at det er det rigtige teleselvskab du har fundet.

De forskellige medlemmer af din familie har forskellige krav og behov til et telefonabonnement fra iboom.dk. Som forældregenerationen er man vant til at ringe og sms’e mere end for eksempel husets teenagere. Alt efter hvordan du bruger din telefon, har du måske brug for mere taletid og fri sms, og knap så meget data da du måske mest bruger sociale medier eller internettet på din telefon når du er hjemme, og er koblet på hjemmets WIFI.

Din teenager har til gengæld højst sandsynligt brug for mere data end dig – og knap så meget taletid, da det ikke bliver brugt lige så meget som Facebook, Instagram og Snapchat. Har du børn der har en mobiltelefon, kan det være meget individuelt hvordan telefonabonnementet skal se ud. Har du givet dit barn lov til at bruge sociale medier, har dit barn brug for data. Hvis du til gengæld har givet dit barn en mobil for at han eller hun kan komme i kontakt med dig, bør mere taletid og fri sms prioriteres.

Telefonabonnementet til enkeltpersonen

Står du kun for dit eget telefonabonnement, er det lidt umuligt at få mængderabat – med mindre du kan lægge dit abonnement sammen med nogle af dine venners. Til gengæld har du stor frihed til at vælge lige præcis det telefonabonnement du vil.

Du kan med fordel prøve at holde øje med hvor meget du ringer, sms’er og bruger data en måned. Den viden kan du bruge til at vælge abonnement ud fra. Hvis du kun ringer 1 time om måneden, er det lidt i overkanten at betale for 5 timer – og så videre.