Youve drømte om at eje dit eget hjem for, hvad der virker som årtier, men muligheden har altid syntes ud af din fatte… indtil nu. Med hjælp af Self certificering lån, kan du endelig blive udleveret nøglen til din personlige palads, selv om du selv er beskæftiget eller ikke har nogen dokumentation for beskæftigelse for de sidste tre år.

Selvcertificering lån er blevet oprettet af finansielle institutioner til at tiltrække folk i din position, dvs dem, der er selvstændige. Selvom du måske ikke har officielle løn stubbe fra en tredjepart organisation som en virksomhed eller arbejdsgiver, det betyder ikke, at du ikke ville være i stand til at holde op med tilbagebetalinger, og finansielle institutioner er begyndt at indse, at.

I år tidligere, selvcertificering lån var generelt uhørt om en reel tragedie for de personer, der desperat ønskede at købe fast ejendom, men de er endelig feje markedet. Dette er alt som svar på den globale konkurrence mellem långivere, et direkte resultat af magt og vækst på internettet. Self certificering lån har også taget ud, fordi så mange mennesker nu arbejder for sig selv fra deres hjem igen, et resultat af cyber handel.

I en nøddeskal, selvcertificering lån giver en person, der er selvstændig, i det væsentlige, selv kontrollere hans eller hendes forventede årlige indkomst. Dette kan gøres verbalt af en slags æres system og/eller kan dokumenteres med bankerklæringer for at forsikre långiveren, at låntager faktisk har konti med penge i dem.

Derudover, nogle ansøgere om selvcertificering lån vælger at ansætte en revisor eller finansiel planner til at give den finansielle institution med en professionel verifikation af Anslåede årlige indkomst. Igen, dette forsikrer den långivende institution, at låntager vil være en god kreditrisiko og vil betale selvcertificering lån tilbage på eller før den tid, de forfalder. Selv om dette vil koste nogle penge op front fagfolk plejer arbejde gratis, investeringen er det værd.

En vigtig ting at bemærke er, at Self certificering lån typisk bære med dem højere end gennemsnittet renter dog, dette bør ikke være et chok, heller ikke bør det være en afskrækkende for nogen seriøst overvejer dem. De fleste lån, der hovedsagelig er mere risikobetonede for banken eller lån penge nu finansielle institution som Self certificering lån vil ikke tilbyde de laveste rentesatser på markedet. Still, hvis selvcertificering lån er din eneste mulighed, disse renter bør ikke komme mellem dig og gøre, hvad du altid har drømt om at opnå, dvs, eje dit eget hjem eller Condo.

Med alle de muligheder, at Self certificering lån har åbnet op for dem, der er selvstændige eller ikke kan give indkomst dokumentation for de sidste tre år, bør selvcertificering lån ikke ignoreres som en mulighed. Og mange finansielle institutioner har nu flere selvstændige certificering lån muligheder for låntagere ligesom dig.

Så tjek selvcertificering lån i dag og starte på vejen til at eje din egen borg! du vil aldrig fortryde det, især år ned ad vejen.