Der er flere måder, du kan købe en iPhone 13 uden at bruge meget på forhånd. Du kan bytte en iPhone, du allerede har, via din nuværende operatør. AT & T tilbyder en aftale, der giver dig mulighed for at få iPhone 13 gratis i et år, hvis du opgraderer til den nyeste version. Dette er meget at få en ny iPhone uden at skulle bruge meget på forhånd.

Der er mange farver tilgængelige til iPhone 13, herunder Sierra Blue, midnight, Product Red og pink. Du kan vælge, hvilken farve du foretrækker, men iPhone 13 tilbyder flere muligheder end nogensinde. Hvis du ønsker at matche din stil eller personlighed med din nye iPhone 13, kan du vælge mellem en af dem. Fordi det er så populært, får du rabat og en gave gratis. For at gøre dit køb endnu mere specielt, kan du vælge mellem de mange farveindstillinger.

IPhone 13 kan bestilles online og sendes direkte til dit hjem. Vær opmærksom på, at leveringstiderne kan variere, så sørg for at bekræfte, før du køber. Din nye telefon kan tage op til et par dage, før du modtager den. Du kan bestille din nye iPhone i en Apple-butik, hvis du ikke vil vente så længe. Når din ordre afstudser, sender Apple-onlinebutikken dig en e-mail med en bekræftelses-e-mail. For at afhente din ordre skal du dog være i butikken inden for 15 minutter.

Du kan hente en iPhone i en butik, hvis du ikke ønsker, at den skal købes hos en forhandler her digitalafbetaling. Sørg for at medbringe dit foto-id, når du henter iPhone. Meddelelsen sendes først den 24. september. Du kan også ringe til butikken for at hente din iPhone. Butikken opbevarer din iPhone i baglokalet, så du kan hente den personligt.

Du bør tænke over, hvilken operatør du vil bruge, før du køber iPhone. Du kan handle med din telefon, hvis den er mere end $ 180. Dette betyder, at du får en kredit på $ 1,000 fra AT & T. Dette er en fantastisk måde for dig at få den nye iPhone uden at bruge meget. Du kan finde dette tilbud hos udvalgte forhandlere, herunder Best Buy.

Du kan spare penge med en handel, hvis du har en Verizon-konto. Du vil blive faktureret for indbytningskreditten i perioden 24 til 30 måneder. Verizon tilbyder $ 500 til nye kunder og $ 1,000 på iPhone 13 Pro Max. Dette er en fantastisk aftale, da en 128 GB iPhone 13 Pro kan koste dig op til $ 999 med en handel. Men med indbytningskreditten kan du få den næsten gratis.