Der er to mareridt plager vores samfund i dag. Først er at købe en perle af en bil, og andet er at sidde fast med en dyre refinance boliglån. Der er dit?

Hoppe ind i kviksand

Det er uklogt at skynde os et lån med utilstrækkelige oplysninger. Før du kan befri dig fra rod, har du allerede sænket hals-dybt i kviksand af et dyrt refinansiere realkreditlån, lokket af et løfte om lavere renter.

Manglende evne til at forstå, hvordan en refinansiering realkreditlån lån værker og forsømmelse af gennemgang og sammenligning funktioner af forskellige lån, herunder politikker de forskellige udlån selskabers kan resultere i 15-30 år af smertefulde payback.

Ideelt, en refinansiering realkreditlån bør give dig fordel af lavere månedlige regninger i forhold til den eksisterende lån du vil lukke. Selvfølgelig, jo længere lån tilbagebetalingsperiode jo lavere månedlige afgifter, men hvis du opsummere det op, du vil finde ud at du betaler ikke kun dobbelt din lån men også triple.

En 30-årig fast rente skiftede til en 30-årig rentetilpasningslån, vil sænke månedlige regninger men efter bryllupsrejsen, gør dig klar til at betale mere. Hvis du ikke var klar over dette, er det høje tid til at gå til bunden af en refinansiere – før det bliver et andet lån.

Altid tjekke de igangværende priser og sammenligne disse med dit nuværende lån. Du kan betale en højere månedlig bill selvom du fik et lån med en lavere rente.

Fik du den rigtige refinance?

Du refinansiere bare for at have lavere månedlige afdrag på realkreditlån? En klog låntager går for en refinansiere at maksimere valgmuligheder, der ville arbejde til deres fordel.

En måde at gøre refinansiere arbejde for dig er at skifte fra en eksisterende kredit til at afbetale dit lån uden lever med stress. Hvis dit nuværende lån er en 30-årig fast lån, vil skifte hurtigudbetaling.dk til et 30 eller 40 år fast refinansiere realkreditlån, du få en lavere månedlig regning. En 30-årig justerbar veksles til en fast 30-årige vil have du betale sænket månedlige regninger.

Det kan lyde mærkeligt at skifte et 30-årigt fastforrentet lån til en 15-årig tilbagebetalingstid vil give lavere månedlige priser og opbygge egenkapital. Din egenkapital er som penge i banken. Øger din pant betaling falder som værdier.

Hvad er rigtige refinansiere realkreditlån

Det hele kan koges ned til at være i stand til at betale de månedlige regninger for en række år, og de besparelser, du vil generere fra det nye lån. Det er en tommelfingerregel, at et nyt lån skal være 2% lavere end din nuværende rente. Men er det så?

Ikke altid. Nogle virksomheder vil opkræve afgifter imod dig, som vil gøre dit lån dyrere i det lange løb. Disse afgifter kommer i form af gebyrer, som de kan tænke på – originering gebyrer, vurdering gebyrer og lukning gebyrer – er blot eksempler.

En anden fejl når at få en refinansiere farende for at få lavere rentesatser, men slette en årrække betalinger på de nuværende lån. Dette sker, når du har betalt et 30 årigt realkreditlån lån, og der er 18 år venstre afbetale lånet, og du refinansiere til en ny 30-årigt program bare for et par hundrede dollars trækkes fra de månedlige regninger.

Så vil du ende op afskalning flere penge efter din refinansiere realkreditlån. Er det hvad du ønsker?