Denne enhed kan udføre en række funktioner i dit hjem, såsom stemmeinteraktion, lave opgavelister, musikafspilning, streaming podcasts, indstilling af alarmer, giver vejr – og trafikinformation og afspil lydbøger blandt andre funktioner. Derimod, uanset hvilken af de tre bøger, de hørte, mens på ventilatoren, patienter bedømt lydbøger dårligt, lydbog – www.lydbogreolen.dk – med lavere accept end musik af enhver type. Af de 3 store muligheder i at læse business bog resuméer, lydbøger er normalt den mest svære at finde. Lydbøger viser sig at være mere nyttigt end ebøger i mange tilfælde, og der er ikke underligt, at de vokser i popularitet.

Downloades digitale lydbøger fortsætte med at skyrocket i popularitet med bog elskere for en række forskellige årsager. Når bogen er forfalden, den simpelthen udløber fra din enhed, ligesom Hoopla. I denne dag og alder, hvor flere og flere åndelige og nye tidsalder folk har så meget svært ved at betale for grundlæggende ting som husleje og mad endsige manifestere deres livs formål, hvordan kan vi ændre verden og velkommen i den nye tidsalder? Fortælleren kan være en god forfatter eller skuespiller så godt, og det vil føje til glæde for din ven, hvis de er interesseret i denne person.

En anden god ting ved lydbøger er, hvordan de passer perfekt ind i tempofyldt lever i vores moderne samfund. Hvis du ikke er god til multitasking, eller hvis du ikke er en god chauffør, så kan du lægge musik og bøger og bare koncentrere sig om at køre. De kan lytte til bøger uden at skulle læse via Braille. Du kan få en masse gode lydbøger online, og alt hvad du skal gøre er at gennemse nogle hjemmesider og finde den slags lydbøger, der passer til dine behov. Kort sagt, disse er indspillet aflæsninger af bøger, som normalt er lavet af mennesker.

En velrenommeret Ipad download sites vil give dig adgang til alle typer af medier: romaner, ebøger, tegneserier, osv. En professionel service tilbyder også en pengene tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds med den tilbudte service. Du bør kun deltage hjemmesider, der ser professionelle. Patienter i lydbogen arm af undersøgelsen blev yderligere randomiseret for at høre en læsning af “Treasure Island”, Harry Potter-serien, eller Dr. Seuss ‘”Oh the Places You’ll Go!” Alle tre lydbøger blev valgt for læsbarhed, bred appel, kvaliteten af fortælling og høje ratings på kommercielle hjemmesider. Eller tryk på fanen Søg nederst på skærmen for at finde bestemte lydbøger. Bottom line er, det er op til dig virkelig.

Endelig skal du huske, at musik kan være din ven, når du begynder at føle, at du flager. Patienter bemærkede musik havde gjort dem til at føle sig mere normal og rolig samt give dem en følelse af kontrol. Patienterne blev randomiseret til (1) langsomme tempo spillelister bestående af klaver, guitar, indiansk fløjte lyde og klassisk musik; (2) patientens præference for valg af musik (som formidles af surrogater) eller (3) en lydbog. Patienter, der lyttede til den langsommere tempo, afslappende musik to timer om dagen havde brug for mindre sedation og havde mere delirium gratis dage. Den intuberede patient oplever smerte, angst og fysiologisk stress, som de normalt behandles med medicin, som kan bidrage til delirium. Dette fastholder en cyklus af smerte, angst, sedation og delirium.